diumenge, 13 de febrer del 2011

VIDEOS EXCEL·LENTS

Hola a tots pares, mares.  Avui us poso enllaços a videos que ens farà canviar la nostra forma de viure.

El primer és una gran Conferència d'Emilio Duró sobre Optimisme i Il.lusió. "Emilio Duro Pamies és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Administració d'Empreses per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) i Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de BarcelonaSi us plau cerqueu un moment per gaudir d'aquest gran comunicador i de les seves idees, penso que hem d'aprendre molt de persones com aquestes. A nivell personal jo ja l'he vist tres vegades en una setmana. Feu-vos aquest favor mireu-lo tantes vegades faci falta.

http://vimeo.com/12579154   segona part

El segon, és una conferència de Benjamin Zander, director de  la Boston Philharmonic Orchestra,  i si bé el motiu de la xerrada és sobre com tots podem arribar a apreciar la música clàssica, guarda relació amb els procesos d'aprenentatge i el paper que juguen les emocions.


El tercer va de:  El nostre exemple, és sempre educatiu?

SI TU HO FAS, ELL HO FARÀ!
Amb aquest anunci televisiu, l'associació australiana Child Friendly ha volgut ressaltar que els nens són autèntics imitadors dels comportaments dels seus pares.

El quart és una poesia en format video de Mario Benedetti, es titula La gente que me gusta.
També és una bona forma de pensar en la manera que som i com podem millorar aquest aspecte.

http://www.youtube.com/watch?v=zmk3HZ_CUYo&feature=fvw

NOTA: SI TENIU MÉS VIDEOS COM AQUEST O QUE PENSEU QUE SÓN RELMENT IMPORTANTS ME'LS PODEU PASSAR I JO M'ENCARREGARÉ DE PENJAR-LOS.