diumenge, 20 de març del 2011

RUA DE CARNESTOLTES

Primer de tot volia agrair a la gent que m'ha donat fotos de la rua ja que jo no tenia la possibilitat de fer-les ja que estava dirigint la tropa a la guerra. Els que no us heu enterat ja vereu quina batalla més curiosa vam lliurar.
Cal dir tot i que la nostra disfressa era la mes discreta de totes (fetes pels vostres fills/es i no com les altres que les havien fet els pares i mares i fins i tot algun modista...) crec que vam ser la comparsa que millor s'ho va passar. Vam fer moltes i moltes tonteries però al final va tindre el seu fruït (premi de 200€).
Gràcies a tots els soldats per seguirme fins a l'últim alè.

SABIAS QUE? CON ORDENADOR

Esta vez os voy a sorprender con una forma diferente de trabajar el castellano con el SABÍAS QUÉ? Vuestros hijos/as lo han tenido que pasar a limpio con ordenador y comprovar la ortografía. Todo para favorecer el autoaprendizaje y los diferentes ritmos de aprendizaje.

FRACCIONS AMB TARONGES

Hola papis i mamis, com esteu, en aquesta ocassió us mostro una petita activitat molt significativa i molt motivant de com aprendre fraccions sense llibre i amb premi al final. Espero que us agradi.